צילום: roundex / shutterstock.com

העסקים שעושים את בת ים: "אנשים לא מוותרים על האוכל שלנו"

פרויקט משותף של רשת שוקן ובנק הפועלים לעידוד קנייה בעסקים מקומיים: הכירו את הבחור שכבר 15 שנה מספק אוכל טרי וטעים ואת חנות הסלולר שעברה גם לאופניים חשמליים

פורסם בתאריך: 19.8.20 17:44

עמוס, הבגט הלוהט: "אוכל טעים וטרי לכל בת ים"

הבגט הלוהט

שנת הקמה: 2005

האנשים שמאחורי העסק: עמוס גניש, בן 55.

על העסק: "בגטייה חמימה שמתמחה בהכנה של מעורב ירושלמי, שניצל, חזה עוף, נקניקיות חריפות, פרגיות, סביח ושקשוקה הכי טעימים וטריים בארץ. הבגטים שלנו הפכו להיות שם דבר בעיר ואנחנו גם עושים משלוחים עד בית הלקוח".

איך התחלנו: "כשעמוס החליט שהחלום שלו זה לפתוח מסעדה, שום דבר לא עצר בעדו. הוא עשה את זה בעשר אצבעות וכבר 15 שנה מכין אוכל טעים וטרי לכל העיר".

מה למדנו מהקורונה: "שאנשים לא מוותרים על האוכל שלנו גם בתקופות קשות".

כתובת: האורגים 12, בת ים.

טלפון: 054-2252524.

מעוניינים להופיע במדור? כתבו לנו למייל [email protected]

התיקון הכללי: "התרחבנו לאופניים חשמליים וגיימינג"

התיקון הכללי. צילום: התיקון הכללי

התיקון הכללי. צילום: התיקון הכללי

שנת הקמה: 2016

האנשים שמאחורי העסק: עמנואל גבריאלי, לקראת סיום לימודי משפטים ומקווה לעסוק בזה בעתיד.

על העסק: "חנות סלולר, משחקי מחשב וקונסולות, מעבדת שירות לסלולר ולאחרונה גם הרחבנו את החנות והכנסנו אופניים חשמליים ושירות תיקוני אופניים וקורקינטים וגם פיתחנו את נושא הגיימינג".

איך התחלנו: "אני עוסק בתחום הסלולר במשך שנים. היה לי עסק שנסגר ולפני כארבע שנים פתחתי את החנות בבת ים".

מה הקורונה לימדה אותנו: "להיות עצמאי בישראל זה מאוד קשה. זה שיפר את ההתנהלות הכלכלית שלנו ואילץ אותנו להתנהל יותר באופן יותר מדויק ומחושב מבחינה כלכלית".

כתובת: בלפור 109, בת ים.

טלפון: 050-7311377.



תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה בת ים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות