קרוב ל-500 ק"ג בשר הוחרמו מבתי עסק בבת-ים במבצע משולב בהובלת יחידת שיטור עירוני בת-ים. במבצע השתתפו בקרי רישוי מתחנת בת-ים, רישוי עסקים, המחלקה הווטרינרית העירונית, ויחידת הפיצוח של משרד החקלאות.
המבצע נועד למנוע שיווק בשר לא ראוי למאכל אדם ובדגש על בשר שמקורו לא ידוע והגיע בצורה לא חוקית לקצביות. הפעילות כללה פיקוח על משאיות קירור וביקור בקצביות ברחבי העיר. במהלך הפעילות נתפסו והועברו להשמדה קרוב ל-500 ק"ג של בשר משני בתי עסק. בעלי העסקים ייחקרו במשרד החקלאות.
מהמשטרה נמסר: "הפעילות היא חלק ממאמץ רחב להבטיח את בריאות הציבור ולהילחם בתופעת שיווק בשר שאינו ראוי למאכל אדם ועלול לסכן את בריאות הציבור".





ורד
למה לא מפרסמים את שמות ומקום הקצבייה
אולי רכשנו שם
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
למה לא אומרים את שם החנויות של הבשר שלא ראוי למאכל
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
למה לא מפרסמים את שם העסק אולי קנינו שם שלא נחזור