רופא אילוסטרציה, Stockasso - depositphotos.com
רופא אילוסטרציה, Stockasso - depositphotos.com

רופא העובד בוולפסון חשוד שגנב תרופות נרקוטיות לשימוש עצמי

שוטרי מרחב איילון פתחו בחקירה ועצרו את הרופא, לאחר דיווח מהמרכז הרפואי וולפסון על חשד לפיו הרופא ניצל את תפקידו ואת נגישותו לתרופות

פורסם בתאריך: 19.3.26 06:40

שוטרי מרחב איילון עצרו רופא פעיל, שעבד גם במרכז הרפואי וולפסון, אשר על פי החשד גנב מספר רב של תרופות נרקוטיות ועשה בהן שימוש עצמי – כל זאת במסגרת עבודתו במקום.

שוטרי מרחב איילון פתחו בחקירה, לאחר דיווח שהתקבל מהמרכז הרפואי, אודות חשד, לפיו הרופא ניצל את תפקידו ואת נגישותו לתרופות במסגרת עבודתו במוסד הרפואי.

על פי החשד, הרופא נטל במספר הזדמנויות, כמות גדולה של תרופות מסוגים שונים, ללא היתר לשימושו העצמי וזאת לאורך תקופה ממושכת. החשוד, בשנות ה-40 לחייו, תושב צפון הארץ, נעצר והועבר לחקירה שבסיומה, הוארך מעצרו בבית משפט השלום בתל אביב.

מוולפסון נמסר: "לגבי המקרה המדובר, בית החולים פנה מיוזמתו למשטרת ישראל ולנציבות שירות המדינה ומשתף פעולה עמם ע"פ חוק".

תגובות

אין תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה בת ים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות