רולדין
רולדין

מתוקים מעולם אחר | הכירו את סניף "רולדין" בת ים

ארוחת בוקר, קפה של צהריים או נשנוש בערב: בסניף רולדין בבת ים חוגגים שנה עם תפריט מנצח ואיכותי במיוחד

כדי להתחיל את היום כמו שצריך, לסיים אותו עם חיוך, לחגוג רגע טוב או פשוט בלי סיבה – תמיד מתאים לנו משהו מתוק שישדרג לנו את הרגע או את החיים עצמם. אחת הרשתות הידועות בתחום זה היא כמובן רולדין, שמוכרת ברחבי הארץ, אך הפעם בחרנו להתמקד בסניף אחד שמוכר בעיר – הלא הוא סניף בת ים שנמצא בלוקיישן לא רגיל – הטיילת בעיר, ומציע מגוון מאפים לכל מי שמעוניין לפתוח את הבוקר אל מול הנוף המרגיע של חוף הים או להתפנק גם מאוכל טוב וגם מבריזה נעימה.

תמיד נשמח לסיבה למסיבה, על אחת כמה וכמה כשמדובר בחגיגות השנה לפתיחת הסניף בעיר, סניף שלא מעטים חשבו שאין לו סיכוי – זאת בגלל הגיל הצעיר של בעלי הסניף – שפתח אותו בגיל 29. יצאנו לדבר עם אדיר ניסן, הבעלים של הסניף כדי לשמוע על השנה שעברה, מה מתוכנן בציון השנה ומה מצפה לעתיד.

למי שעוד לא מכיר, הנה כמה פרטים. הסניף נמצא בבן גוריון 113, על הטיילת" מספר ניסן "המקום מול הים וזה כבר יוצר אווירה מדהימה, שגורמת לאנשים שלא גרים בבת ים לבוא, לבקר, לטעום ולחוות. מדובר בסניף של רשת, אבל אחד שמרגיש כמו בוטיק".

הוא אולי לא מספר על כך בגלוי, אבל לאדיר יש סיפור מעניין מאוד מאחורי הדרך שהובילה אותו לפתיחת הסניף, סיפור שכולל מעל שבע שנים של ניסיון שהחל כבר בגיל 29, ובכך הפך לאחד הבעלים הצעירים ביותר של סניף ברשת רולדין. "ההיסטוריה התחילה לפני שנים. השתחררתי מהצבא בגיל 22 והתחלתי לעבוד בארומה בתור שוטף כלים. זה אולי נשמע מוגזם, אבל תוך עשרה חודשים כבר הפכתי למנהל סניף ארומה באיכילוב וניהלתי מעל 70 עובדים וצברתי ניסיון של ממש" משחזר ניסן "לא למדתי לנהל באוניברסיטה, ומבחינתי זו תכונה שאו שיש לך או שלא. הימרתי על דרך שונה והרווחתי בגדול, למרות שקשה להגיד שבאמת הימרתי, כי כבר שבועיים אחרי השחרור ידעתי שאני לא אסתדר בדרך הרגילה של טיול אחרי צבא, תואר ועבודה "רגילה. בכל מקרה, הרווח הגדול ביותר מהעבודה היה להכיר את אשתי, ירדן" מחייך ניסן.

רובנו מכירים את התפריט של רולדין, אבל אין כמו לשמוע על זה מפי הבעלים של הסניף "אנחנו מוכרים עוגות, קינוחים, קפה, סלטים, כריכים, מוזלי, מאפים, לחם ועוד" מספר ניסן ומרחיב לגבי האיכות של כל אחד מהמוצרים "משתמשים רק במוצרים איכותיים, לא משתמשים במרגרינה, הכל חמאה וחומרי הגלם המובחרים ביותר. שאר החומרים מיוצרים במפעל בקדימה ברמה הכי גבוהה שיש".

גם כשמדובר בקהל הלקוחות ובעובדים, לניסן יש לא מעט לספר "יש לקוחות קבועים, אני מכיר אותם ברמה האישית – מה הם רוצים להזמין עוד לפני שהם מבקשים. ממש מנות קבועות לטעמם. זה היה החזון שלי כשפתחתי את הסניף ואני שמח לראות שהוא מתגשם" מגולל ניסן "הכל הולך טוב, קהל היעד הוא יחסית מבוגרים גם גברים וגם נשים. אני מאמין שהם חוזרים לא רק בגלל האיכות אלא גם בגלל התחושה. העובדים שלי הם כמו משפחה, מה שמוסיף לאיכות, לטריות, לטעם ולתחושה המדהימה אל מול הים גם אווירה מאוד משפחתית ונעימה".

חשוב לו לציין נקודה חשובה "אמנם תל אביב נחשבת לבירת בתי הקפה, אבל בפועל – גם בבת ים יש תרבות קפה לא מבוטלת. תושב בת ים יודע גם הוא איזה קפה הוא רוצה והוא לא מתפשר על האיכות, ואני רואה את זה בכל יום מחדש." מספר ניסן.

כתובת:
דרך בן גוריון 113, טיילת בת ים

טלפון:
054-336-7176

שעות פתיחה:
כל יום 06:00 – 23:00
054-3367176

 


הכתבה השיווקית נכתבה בשיתוף עם "רולדין" בת ים


 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.