צילום קיריל טנחילביץ
למה לא לחתוך משולש למושלשים? הפיצרייה (צילום קיריל טנחילביץ )

למה עגול ולא משולש? הפיצריה בבת ים שמשנה את החוקים

איך הפך רעיון בסופר לפרויקט של בני הזוג אליזבת ודימטרי שבטוחים שיצליחו לכבוש את בת ים עם הפיצה רומאית שמשלבת טוויסט ייחודי?

נראה שבתקופה האחרונה הסצינה בבת ים מתעוררת מעט לחיים ומציעה מגוון רחב יותר של מסעדות ומקומות בילוי. השבוע התווסף אחד נוסף: פיצריה מעין חלום שהתחיל לגמרי במקרה. מאחורי הפירציה הקצת שונה עומדים בני הזוג, אליזבט דצק בת ה-25 ובעלה דמיטרי ולדמן בן ה-30, שבטוחים שלא יהיו עוד מסעדה או בית קפה שלא ישרוד את השנה הראשונה.

"הכל התחיל לגמרי בטעות", מסביר דימיטרי, "אשתי למדה קולינריה ויום אחד, בזמן שהיא עבדה בסופר היא נפגשה עם הבעלים של "הפיצריה" שהציע לה לעבוד אצלו, שנתיים וחצי אחרי, כשהחלטנו שאנחנו רוצים להפוך לעצמאיים החלטנו ללכת על זה ולפתוח סניף משלנו".


רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החשובות בבת ים? 

הורידו את אפליקציית "השקמה בת ים" באנדרואיד

הורידו את אפליקציית "השקמה בת ים" באייפון 


 

צילום קיריל טנחילביץ

מה יותר טוב מפיצה, בירה וים? אליזבת ודמיטרי (צילום קיריל טנחילביץ )

לא היה חשש, בכל זאת שיקול כלכלי, עסקים נסגרים בכל רגע ובטח מסעדות?

"האמת שראינו איך הרשת עובדת ומהרגע שהחלטנו שאנחנו הולכים על זה יצאנו לדרך. חקרנו את השטח בדקנו מול מה אנחנו הולכים להתמודד בעיר והבנו שיש לנו עם מה לעבוד. אנחנו מפה, מבת ים. ומאוד רצינו לפתוח סניף במתחם סאנסט ביץ’ שנמצא ממש על החוף. אחרי שראיתי את הלוקיישן הזה, הבנתי משהו חשוב, מה יותר טוב מפיצה ובירה מהחבית? פיצה ובירה מהחבית על חוף הים. זה שילוב מנצח, בבת ים יש אוכלוסייה גדולה של ציבור מעודכן שצמא לחידושים קולינריים עדכניים, אנחנו נותנים מענה הולם".

ואיך תתמודדו עם התחרות בענף, בכלל ובבת ים בפרט?

"אני מאמין מאוד במוצר שלנו ועשינו סקרי שוק כדי לראות עד כמה הקהל בעיר פתוח לרעיון של פיצה אחרת. עד כה נראה שזה עובד לא רע ויש לנו לא מעט לקוחות חוזרים".

אי אפשר בלי השאלה  – איך זוג שמעולם לא היה עצמאי ולא עבד ביחד הולך להתמודד עם האתגר הזוגי

"קודם כל אנחנו מאמינים במוצר ולאליזבט יש את הידע המעשי והקולינרי, אני דווקא חושב שזה יכול להועיל לזוגיות ושנצא ממנה חזקים יותר. אנחנו גם נעבוד ביחד וגם חלק מהזמן נעבוד לחוד, רק אני אהיה במסעדה או שאליזבת תהיה נוכחת, זה לא שנעבוד ביחד באופן אינטנסיבי יום יום".

מבט חטוף בפיצות מראה כי מראה הפיצות הוא שונה ממה שהתרגלנו אליו, "הפיצות הנמכרות במקום מוגשות במגש משולש, נעשות בעבודת יד ונאפות לפי השיטה הרומאית המסורתית הנקראת 'פיצה אל טליו'", מסביר.

"אנחנו מתמחים בהכנת פיצה רומאית עם טוויסט ייחודי בצורת ההגשה. חשבנו לעצמנו שההרגל שהתקבע ברוב הפיצריות קצת מוזר. למה לייצר פיצה עגולה, להכניס אותה לקרטון מרובע ולחתוך אותה למשולשים? החלטנו שהפיצה שלנו תהיה מראש בצורת משולש גדול, היא תחתך לתשעה משולשים שווים ותגיע באריזה משולשת וכזו פיצה, אני מבטיח לכם, אין בבת ים".

צילום קיריל טנחילביץ

צילום: קיריל טנחילביץ

 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

5 תגובות
  1. אולה

    הפיצה כל כך טעימה, כל ביס שווה! והמיקום מושלם!
    מומלץ בחום!!!
    עלו והצליחו!

  2. קואלה

    באמת פיצה מיוחדת, נוף יפה והכי חשוב גם טעים מאוד! כייף שנפצח לנו בעיר מקום כזה

  3. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    לא כל כך טעים וזה עוד בעדינות לא לפגוע ובטח לא במחיר כזה יקר שלא נתקלתי הרבה זמן

🔔

עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.