שוקולדיים, ונימוחים במיוחד. בראוניז
שוקולדיים, ונימוחים במיוחד. בראוניז

מתיקות ממכרת: בראוניז מושחתים ללא קמח

העוגה הקלילה והנימוחה ששובה את לב, כל הבראוניז לא מכילים קמח ומגיעים עם הרבה מתיקות ממכרת

חום הקיץ המעיק גורם לכולנו להיות עצלניים ולחשוב פעמיים אם לעזוב את המזגן והמקרר ולגשת למטבח החם. לכן השבוע בחרנו להביא לכם מתכון לבראוניז שההכנה שלהם לא תעלה על 10 דקות (וזה גם, כנראה, פרק הזמן שהם ישרדו על התבנית, לפני שיחוסלו על ידי גרגרני הבית).


רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החשובות בבת ים? 

הורידו את אפליקציית "השקמה בת ים" באנדרואיד

הורידו את אפליקציית "השקמה בת ים" באייפון 


מצרכים:

  •  1/2 כוס חמאה או 1/2 כוס שמן קוקוס
  •  1/2 כוס קקאו
  •  6 ביצים
  •  כוס סוכר קוקוס
  •  1/2 כפית תמצית וניל טבעית
  •  1/2 כוס קמח קוקוס של חברת כרם 
  • כוס פצפוצי שוקולד

 

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  2. על אש נמוכה, בסיר בינוני מערבבים את החמאה /שמן קוקוס והקקאו. מניחים בצד להתקרר.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, הסוכר, הקוקוס ותמצית וניל. מוסיפים את החמאה/שמן קוקוס והקקאו (לאחר שהתקררו) ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים באיטיות את קמח הקוקוס עד שמקבלים מרקם חלק וללא גושים. מוסיפים פצפוצי שוקולד. יוצקים את הבלילה לתוך תבנית משומנת בגודל  21על 21 סנטימטר.
  5. אופים בתנור למשך של כ- 30 דקות (בודקים את העוגה עם קיסם. אם הוא יוצא יבש- העוגה מוכנה), מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים על רשת לקירור. ברגע שהעוגה מגיעה לטמפרטורת החדר ניתן לחתוך אותה לקוביות.

המתכון באדיבות כרם טבע

אולי יעניין אותך גם

תגובות