צילום: גל קולוג

ערימה של שחיתות: הקינוח של ברנרדו בלחוביץ

פורסם בתאריך: 22.6.17 12:39

דמיינו ערימה של פנקייקים מושחתת, עם שלל ממרחים מתוקים שיוצרים יחד פצצת סוכר מתקתקה במיוחד. נשמע טעים? אתם מוזמנים להפסיק לדמיין, להיכנס למטבח ולרקוח את הקינוח שהומצא במיוחד ל"גורדוס" שבמתחם לה פארק, על ידי הבעלים ברנרדו בלחוביץ, שכבר שנים מכין את הקינוח בגרסה הביתית שלו. "אין שוני בין הגרסה הביתית לגרסה שמוגשת במסעדה, אבל כדי להפוך את הקינוח למושחת יותר הוספנו שלל ממרחים בטעמים שונים", מסביר בלחוביץ.

המצרכים

1 ורבע כוסות קמח

2 כפות שמן

ביצה

כוס חלב

פקק תמצית וניל

כף אבקת אפייה

כף סוכר

חצי כפית מלח
אופן ההכנה

מערבבים בשתי קערות נפרדות את החומרים (לתערובת יבשה ולתערובת רטובה).

מוזגים את התערובת הרטובה אל תוך היבשה.

את הבלילה שנוצרת שופכים אל המחבת באמצעות כף, ויוצרים עיגולים.

מטגנים משני הצדדים, עד להזהבה.

מסדרים ערימה של פנקייקים על צלחת, כשבין שכבה לשכבה, משלבים תוספות מתוקות, כמו ריבת חלב, ממרח שוקולד וממרח חמאת בוטנים.

מקשטים את הצלחת בגליליות, אגוזים או פקאנים מסוכרים.

מוסיפים מנת קצפת מעל הקינוח וכדור גלדה.

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

-->
🔔

עדכונים חמים מ"השקמה בת ים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות