לכבוד חג הפסח והאביב שהגיע: קבלו את המתכון המנצח של הדס לוגסי מבת ים, לעוגת תפוזים רכה וכשרה לפסח, שכל אחד יכול להכין בקלות בבית.
הדס מוסיפה גם מסר מחזק לכל תושבי בת ים הנמצאים בסגר: "חג שמח וכשר. כשם שריפא הקדוש ברוך הוא את בני ישראל ממצרים מכול המחלות והמגפות, כך ירפא את כול בני ישראל ויעקור את המגפה מהעולם".
מצרכים:
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס קוקוס
1 כוס אגוזי מלך שבורים
4 כפות מיץ תירוש
1/2 כוס קמח מצה
אופן ההכנה:
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם כוס הסוכר עד להקצפה.
בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם מיץ התירוש ומוסיפים לקציפת החלבונים והסוכר.
אל התערובת מכניסים את שאר המרכיבים, מקפלים באיטיות עד לקבלת תערובת אחידה ומכניסים ישר לתנור.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
תגובות