אוזני המן, ענת ישר
אוזני המן, ענת ישר

אוזני המן בגרסה הבריאה: המתכון המנצח של ענת ישר

תושבת בת ים מציגה: מתכון לאוזני המן מהיר וקל להכנה

פורסם בתאריך: 6.3.20 09:07

לכבוד חג פורים המתקרב, תושבת בת ים ענת ישר, חולקת את המתכון שלה לאוזני המן, מהירות להכנה, קלילות ובריאות.

ענת מסבירה כי רוב אוזני ההמן שמיוצרות הן טבעוניות, כאשר במתכון שלה ניתן להשתמש במילויים טבעיים מופחתי סוכר.

החומרים לבצק:

6 כוסות קמח (כוס חד פעמית)

2 כפיות אבקת אפייה

כוס ורבע מים רותחים

כוס ורבע שמן קנולה

1 כף תמצית וניל

למילוי שקדים:

1 כוס אגוזים טחונים

1 כוס שקדים טחונים

2 חלבונים

1/2 כוס סוכר

לערבב את כל המוצרים יחד.

למילוי תמרים:

300 גרם ממרח תמרים

5 גרם קינמון (1 כפית שטוחה)

50 גרם אגוזי מלך/ פקאנים טחונים (2/3 כוס)

למילוי שוקולד:

לערבב שוקולד השחר ופרוסות שקדים.

אופן ההכנה:

לערבב את הקמח, אבקת האפייה ואת הנוזלים עד שיתקבל בצק רך, נעים ומוכן לעבודה.

לרדד את הבצק למרובע גדול ודק ואז לקרוץ מתוכו עיגול. להניח מילוי במרכז כל עיגול ויוצרים משולש.

להניח בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות, למשך 25-30 דקות עד להזהבה.

לצנן היטב ופזר מעל אבקת סוכר.

ניתן לאחסן את אוזני ההמן האפויים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.



תגובות

תגובה אחת
תגובה אחת

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה בת ים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות