איש באזיקים Alexey_Seafarer depositphotos.com
איש באזיקים Alexey_Seafarer depositphotos.com

אירוע חמור: עבריין מין בפיקוח ביצע מעשה מגונה בבת 14 בחוף בת-ים

החקירה נפתחה לאחר שהקטינה התלוננה במשטרה. בתקופה האחרונה נעצר החשוד שלוש פעמים על ידי יחידת צור בגין הפרות צו הפיקוח ויצירת קשר עם קטינות

פורסם בתאריך: 18.2.26 09:20

שוטרי תחנת בת-ים עצרו לפני מספר ימים חשוד בשנות ה־30 לחייו, תושב בת-ים, בחשד כי פנה לקטינה בת 14 בחוף הים בעיר עם הצעות מגונות ואף ביצע בה, על פי החשד, מעשה מגונה. החקירה נפתחה לאחר שהקטינה הגיעה להתלונן בתחנת המשטרה. בעקבות התלונה, איתרו שוטרי הסיור את החשוד ועצרו אותו בביתו, לאחר שעל פי החשד מחק את כלל ההתכתבויות ואת מספר הטלפון של הקטינה.

החשוד הינו עבריין מין המצוי תחת פיקוח של יחידת ׳צור׳ בשירות בתי הסוהר. לאורך התקופה האחרונה נעצר החשוד שלוש פעמים על ידי יחידת ׳צור׳ בגין הפרות צו הפיקוח ויצירת קשר עם קטינות. לאחר מעצרו של החשוד על ידי המשטרה, ובסיוע גורמי הפיקוח של יחידת ׳צור׳, הוארך מעצרו בבית משפט השלום בתל אביב והחקירה בעניינו במשטרת בת ים נמשכת.

תגובות

אין תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה בת ים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות