ניידת משטרה, צילום svershinsky depositphotos.com
ניידת משטרה, צילום svershinsky depositphotos.com

צפו בתיעוד: פוענח רצח בדקירות ברחוב בר אילן בבת-ים

נגד החשוד, תושב בת-ים בן 55, הוגשה הצהרת תובע לקראת הגשת כתב אישום | צפו בתיעוד

פורסם בתאריך: 15.5.25 10:30

היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב איילון סיימה את חקירת הרצח בבת-ים, הוגשה הצהרת תובע. בחודש שעבר, ב-23.4, התקבל דיווח על אירוע דקירה ברחוב בר אילן בבת-ים. כתוצאה מדקירה בליבו של הקורבן, הוא נפטר לאחר הפינוי למרכז הרפואי.

שוטרי תחנת בת-ים, יחד עם חוקרי מז"פ מרחב איילון, הגיעו מיד למקום, עצרו חשוד תושב בת-ים בן 55 והחלו בפעולות חקירה ובאיסוף ממצאים. ממ"ז תל אביב ניצב חיים סרגרוף וממ"ר איילון תנ"צ דניאל חדד, קיימו הערכת מצב בזירה והחקירה הוטלה על היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב איילון.

מהחקירה עולה כי על פי החשד, היה סכסוך כספי בתוך המשפחה ועל רקע הסכסוך התרחש האירוע החמור. לאחר שחוקרי היחידה סיימו את פעולות החקירה וגיבשו תשתית ראייתית נגד החשוד, הוגשה הצהרת תובע בדבר הכוונה להגיש נגדו כתב אישום ובקשה למעצר עד תום הליכים.

צפו כאן בתיעוד ובדברי רפ"ק חגי סטול, ר' צח"מ יל"פ איילון

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה בת ים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות