מעצר החשוד (צילום: דוברות המשטרה)
מעצר החשוד (צילום: דוברות המשטרה)

שוד אלים בבת ים: צעירה הותקפה באכזריות בדירתה

צעירה הותקפה בדירתה בבת ים ונשדדו ממנה כ-6,000 שקל. החשוד, בן 29, נעצר בקרית אונו, וברשותו נתפסו אלפי שקלים במזומן, אופנוע החשוד כגנוב וכלי פריצה

פורסם בתאריך: 16.8.26 10:00

שוטרי תחנת בת ים, בשיתוף עם שוטרי תחנת מסובים, עצרו חשוד בשוד אלים של צעירה בדירתה בבת ים, לאחר חקירה מהירה שנמשכה שעות ספורות. במוצאי שבת האריך בית משפט השלום בתל אביב את מעצרו עד ליום שלישי.

מהמשטרה נמסר כי השוד התרחש ביום שישי, סמוך לשעה 2:30 לפנות בוקר. צעירה דיווחה למוקד המשטרה כי גבר שהגיע לדירתה ברחוב חביבה רייך בבת ים תקף אותה, היכה אותה בכל חלקי גופה, איים עליה, דרש ממנה כסף, שדד ממנה סכום של כ-6,000 שקל ונמלט מהמקום.

הצעירה טופלה בזירה על ידי צוותי מד"א, בעוד ששוטרי תחנת בת ים פתחו בסריקות נרחבות ובחקירה שכללה איסוף ממצאים מהזירה וביצוע פעולות מודיעיניות וטכנולוגיות.

במהלך אותו היום הצליחו החוקרים והבלשים לאתר את החשוד ולעצור אותו בקרית אונו. מדובר בתושב המרכז, בן 29. במשטרה ציינו כי במהלך המעצר נתפסו ברשותו כ-4,000 שקל במזומן, שעל פי החשד נשדדו מהצעירה, וקבלות על רכישת בגדים בסכום של כ-2,000 שקל.

החשוד נעצר כשהוא רוכב על אופנוע החשוד כגנוב, וברשותו נתפסו גם כלי פריצה. הוא הועבר לחקירה בתחנת משטרת בת ים. במוצאי שבת הוא הובא לדיון בבית משפט השלום בתל אביב, שהאריך את מעצרו עד ליום שלישי. החקירה נמשכת.

 

תגובות

אין תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה בת ים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות