אחרי הסגר והמשבר הנפשי, בעלי הסטלה ביץ' מציע פיקניק על החוף

יוני עזרא שנאלץ לסלק לקוחות מהמסעדה מחשש מקבלת קנסות, מנסה לשרוד עם יוזמה חדשה

פורסם בתאריך: 9.11.20 13:38

הגבלות הקורונה והסגרים שעצרו את פעילות המסחר, הובילו לא מעט בעלי עסקים למצוא פתרונות יצירתיים שייאפשרו להם להמשיך ולשרוד את המשבר הכלכלי.

לפני שבוע וחצי הבין בעלים של מסעדת הסטלה ביץ', יוני עזרא, שעליו למצוא פתרון שייאפשר לו להמשיך ולעבוד בכפוף לאיסור לפתוח מסעדות ולהסתפק רק בטייק אווי ומשלוחים. התוצאה: "סלסילות פיקניק" – המכילות מנות מהתפריט, כמו פיצות כריכים או ארוחות הבוקר המיוחדות, שאיתן לשבת על החוף ובכך לא לעבור על הנחיות משרד הבריאות.

"אנחנו נותנים את הסלסילות במתנה, כדי לעודד קנייה" הוא אומר, "השנה האחרונה הייתה מאוד קשה. אנחנו ממש מפסידים כסף בכל יום שאנחנו פותחים את המקום, אבל אין ממש ברירה, אז אנחנו נושכים שפתיים ומחכים לימים טובים. כל השנה הזו הייתה נוראית,  אבל אני אופטימי, מחייך ונותן אהבת חינם כי החיים צריכים להימשך".

מה הייתה נקודת השבר שלך?

"עברתי תהליך נפשי ארוך עם עצמי בחודשים האחרונים, אני אדם שמאוד אוהב לארח ופתאום אני מוצא את עצמי מגרש אנשים שבאים לשבת במסעדה, כי אני חושש מהדוחות ורוצה לכבד את החוק. זה היה משבר נפשי עמוק עבורי, אבל למדתי לחיות איתו ולהבין שאין ממש ברירה כרגע".



אולי יעניין אותך גם

תגובות

תגובה אחת

🔔

עדכונים חמים מ"השקמה בת ים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות